Praktische zaken

In onze praktijk besteden we onze tijd graag aan jou. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een aantal praktische zaken goed geregeld zijn.

  • Praktijk afspraken

   Om een zo'n duidelijk beeld te geven van de afspraken binnen Tandheelkundig Centrum Triangel willen wij graag de volgende zaken onder de aandacht brengen.

   Meer over Praktijk afspraken
  • Betalingen

   In onze praktijk geven wij je graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat je een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

   Meer over Betalingen
  • Tarieven

   De tarieven van tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten worden landelijk door de overheid vastgesteld. Op de nota kun je terugvinden uit welke onderdelen de behandeling bestond en welke tarieven daarvoor gelden.

   Meer over Tarieven
  • Vacature

   Op dit moment hebben wij twee lopende vacatures.

   Meer over Vacature
  • Privacy

   Om ons beroep goed uit te kunnen oefenen verwerken wij medische gegevens van onze patiënten. Wij hechten de groots mogelijke waarde aan de bescherming van deze gegevens. Je privacy wordt door ons gerespecteerd en we zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie die je bij ons aanlevert.

   Meer over Privacy
  • Klachten

   In onze praktijk zetten alle medewerkers zich in om iedere dag weer kwaliteit te bieden. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent. Heb je een klacht, bespreek die dan met ons, zodat wij het samen kunnen oplossen.

   Meer over Klachten