Tandarts Alex Vos

Tandarts

Tandarts Alex Vos

Alex Vos is in 1977 op 28 jarige leeftijd tandheelkunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en in 1983 afgestudeerd als tandarts.
Nadat hij uit angst voor de tandarts op jonge leeftijd niet graag naar de tandarts ging, is hij later ten gevolge van uitgebreide gebitsbehandelingen alsnog geïnteresseerd geraakt in dit mooie vak, doordat zijn toenmalige tandarts hem heel persoonlijk en geduldig behandelde.

In 1983 is hij in Waddinxveen gestart in de oude praktijk van tandarts Van den Arend op de Zuidkade. Daar is hij tot eind 2020 aan huis in een kleinschalige praktijk blijven werken totdat er in 2020 een samenwerkingsverband tot stand kwam met Tandheelkundig Centrum Triangel. Tevens is tandarts Vos werkzaam geweest bij Tandartspraktijk Rhynenburch van 2002 tot 2017

Tandarts Vos vindt het een uitdaging om angstige patiënten zover te krijgen dat ze de angst voor tandheelkundige behandeling overwinnen.
Gezien zijn leeftijd kwam het heel goed uit dat er een jonge groep tandartsen startte in Waddinxveen. Zodat, hij nu nog een aantal jaren door kan werken met jonge en zeer enthousiaste collega’s waarbij ze van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken binnen het team van Tandheelkundig Centrum Triangel.

Alex Vos is werkzaam op maandag t/m donderdag gedurende de ochtenden in de praktijk .

Ons adres

Tandheelkundig Centrum Triangel
Parklaan 128
2742MG Waddinxveen

Route plannen

Vrijblijvende Kennismaking

Wil je patiënt worden of wil je meer weten over onze praktijk? Neem contact  met ons op

Contact

info@tct-waddinxveen.nl

0182 717100