Over ons

Tandheelkundig Centrum Triangel (TCT) is een laagdrempelige, gezellige praktijk in Waddinxveen. Met veel plezier helpen wij jong en oud met een goede mondverzorging. Daarbij hebben wij veel aandacht voor preventie. Als je jouw mond op de juiste manier schoonhoudt en verzorgt, kun je veel problemen voorkomen. Om je daarin te ondersteunen, zetten wij onze preventieve programma's in. Mocht er toch een behandeling nodig zijn, dan voeren wij die uit volgens de laatste technieken en in nauwe samenwerking met Tandheelkundig Centrum Wij in Waddinxveen.

  • Onze praktijk

   Vakmanschap en hygiëne staan voor ons op nummer één, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de praktijk. Daarom bestaat de eerste afspraak altijd uit een gebitscontrole en kennismaking met de tandarts. Op deze manier kun je vertellen wat je van ons verwacht, misschien wil je dat de tandarts ergens rekening mee houdt of heb je andere bepaalde wensen. Onze praktijk is uitgerust met moderne apparatuur, waarmee we volgens de laatste inzichten en technieken kunnen werken. Wij doen dit niet alleen. Tandheelkundig Centrum Triangel maakt deel uit van de TCA-groep, waartoe ook nog een vestiging in Alphen aan den Rijn en in Waddinxveen behoren. Met elkaar geven wij op een persoonlijke manier een brede invulling aan mondzorg. In die ontspannen sfeer begint onze samenwerking, want waarom zou je met lood in je schoenen naar de tandarts gaan, als het ook vertrouwd kan voelen?

   Meer over Onze praktijk
  • Onze aanpak

   Tandheelkundig Centrum Triangel focust op preventie. Dat begint al bij het eerste tandje en duurt een leven lang. Onze professionals geven praktische adviezen voor een mooie en gezonde mond. Mochten er toch problemen ontstaan, dan zorgen wij dat die op een deskundige manier worden opgelost. We hebben trouwens niet alleen vaardige handen, maar ook een luisterend oor. Wanneer je onzeker bent, dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

   Meer over Onze aanpak
  • Nieuws artikelen in de media

   Media artikelen over Tandheelkundig Centrum Triangel

   Meer over Media