Tandarts Jeroen van Toor

Tandarts

Tandarts Jeroen van Toor

Met de start van Tandheelkundig Centrum Triangel komt een jarenlange droom uit voor tandarts en praktijkeigenaar Jeroen van Toor. Na Tandheelkunde gestudeerd te hebben aan de Radboud Universiteit te Nijmegen is hij werkzaam geweest in tandartspraktijken in de omgeving van Waddinxveen. Echter, zijn ambitie om een eigen praktijk te starten waarin hij zijn visie voor de tandheelkundige zorg kon realiseren bleef alsmaar groeien. Met de bouw van Park Triangel en de prachtige locatie die beschikbaar kwam, wist hij dat dit de tijd was om actie te ondernemen. Zo gezegd zo gedaan is Tandheelkundig Centrum Triangel opgericht met een fantastisch team vol gemotiveerde mensen die dag in dag uit hard werken om prachtige en kwalitatieve tandheelkundige zorg te leveren.  

Het mooie aan de Tandheelkunde vindt Jeroen dat het vak altijd sterk in ontwikkeling is. Om zijn kennis over de nieuwste inzichten en techniek ook zo up-to-date mogelijk te houden, doet Jeroen veel aan nascholing en is hij aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Naast de algemene tandheelkunde heeft Jeroen ook veel affiniteit met de Kindertandheelkunde en het maken van kronen en bruggen.   

Jeroen van Toor is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag als tandarts en op de woensdag houdt hij zich bezig met het management van de praktijk.   

Ons adres

Tandheelkundig Centrum Triangel
Parklaan 128
2742MG Waddinxveen

Route plannen

Vrijblijvende Kennismaking

Wil je patiënt worden of wil je meer weten over onze praktijk? Neem contact  met ons op

Contact

info@tct-waddinxveen.nl

0182 717100